Det absolut bästa

Av alla olika byggföretag som finns så kan man tycka att det borde vara lättare att välja bland dem. Nu har jag hittat mitt byggföretag, eller mitt och mitt men det som jag tänker anlita när jag behöver hjälp med något och det är Alnö Bygg och Måleri. Tycker de är lagom stora, så de känns kompetenta som att de verkligen gör ett bra jobb men tillräckligt små för att det ändå ska vara personligt. Sen kanske det bara är jag men jag känner att små företag många gånger gör bättre arbeten för att de värdesätter sina kunder och vill få dem nöjda för att kunna växa medan det känns som att stora företag inte alls bryr sig om sina kunder för att de klarar sig lika bra utan en eller två kunder.

Hittills har jag fått hjälp med att byta ut slitna takpannor, med att måla om fasaden samt med att ta bort den fula heltäckningsmattan i trappan och lackera träet istället. Så det är medelstora projekt allihop som jag tycker att de gjorde väldigt bra. När Alnö Bygg och Måleri målade om fasaden så var det bara för att fräscha upp den för jag tycker väldigt mycket om den röda färgen, det var bara det att den hade blivit lite för dov och alldeles för sliten på vissa ställen så det blev väldigt mycket bättre nu när den blev ommålad och förhoppningsvis kommer det att hålla sig i många år framåt nu också utan att behöva någon ny renovering eller uppfixning.