Äntligen har de gjort sin badrumsrenovering

Det gör väldigt mycket med ett nytt och fräscht badrum. Det höjer inte bara känslan i hela huset utan det höjer även värdet avsevärt. Dock är badrumsrenovering tillsammans med köksrenovering de dyraste och mest omfattande renoveringarna som går att göra i en bostad. Men behöver det göras så behöver det. Speciellt om det är en badrumsrenovering för att kaklet eller något inte är som det ska så är det viktigt att fixa det snabbt för att undvika fuktskador som lätt sprider sig och förstör hela fastigheten.

Mina föräldrar har renoverat sitt badrum nu. Eller det var inte de som gjorde det utan det var hantverkare från SM Bad och Bygg i Västerort AB och jag blir så glad för deras skull. De har tänkt att göra det ända sedan alla vi barn flyttade hemifrån och det är snart tio år sedan så det var verkligen dags för dem att göra det. De har sparat och funderat på hur de vill ha det och nu var de äntligen redo.

Jag tror faktiskt att de är väldigt nöjda nu. Det borde de vara i alla fall för jag har sett hur badrummet ser ut efter badrumsrenoveringen och jag tycker att det är väldigt snyggt. Mycket modern, sådär som de vill ha det, med vitt och grönt. Så pluspoäng till SM Bad och Bygg i Västerort AB för arbetet.