Att gå till en riktig massör

Tror att jag ska ta och testa på det här med att gå till en massör, en riktig professionell massör, för det har jag aldrig gjort tidigare. Har gett och fått massage på egen hand tidigare men har aldrig haft hand om det helt själv utan det har gått lite upp och ner men nu hoppas jag på att det ska kunna bli bra det här. På att jag ska kunna lyckas nu när jag ska gå och få massage av en massör. Förhoppningsvis så kommer det att kännas bra och jag hoppas på att det ska verka ordentligt på djupet också så att det verkligen blir ordentligt gjort så att det inte blir någonting som inte är som jag önskar att det ska vara.

Jag har inte ont i kroppen eller något sådant heller utan det är mest för att jag vill ge mig själv något. Har hört att Queenna Spa Salong ska erbjuda väldigt bra avslappnande massage och jag som har väldigt mycket på jobbet och ofta är väldigt stressad och spänd behöver nog få en stund i lugn och ro för att jag ska kunna må bra. Behöver nog hjälp för att mina muskler ska kunna slappna av ordentligt, för i annat fall så kommer jag bara att bli mer och mer spänd, åtminstone som det ser ut nu och om det fortsätter på samma sätt längre fram också.

Hoppas verkligen på att det ska kunna bli bra det här med massagen och att få behandlingarna av massören så att allting börjar att fungera precis så som jag vill att det ska göra, för i annat fall så blir det lite mer problematiskt.