Problemhy och ansiktsbehandlingar

Min hud har varit så fruktansvärt dåligt det senaste och jag har ingen aning om varför. Kanske är det för att jag är stressad eller så är det någon hormonell obalans som skapar problemet, jag har faktiskt ingen aning och inte vet jag vad jag ska göra åt det heller. Har fått tips om att det kan hjälpa att gå på ansiktsbehandling, men det är ju främst om det skulle visa sig att det bara är orenheter i huden. Eller så kanske jag använder mig av fel sorts produkter för min hud, det gör ju mycket det också, och det kan jag ju fråga om på ansiktsbehandlingen. För de kommer ju att analysera min hud och huruvida den är torr eller fet och sedan använda rätt sorts produkter för just det och då kan jag sen fråga vad de använde sig av och köpa hem det. Kanske kommer det gör så att jag får bra hud igen, kan hålla tummarna för det, för som det är nu så fungerar det verkligen inte.

Har bokat tid för en ansiktsbehandling på Maryam Beauty Guide skönhetssalong, har hört att de ska vara bra och det här med behandlingen ska vara bra också. De har en behandling som är speciellt framtagen för att fungera på hud som bryter ut i finnar och som är i obalans. Och den sägs hjälpa och vara väldigt bra, så får hoppas att det stämmer nu då.