Vill ni bli coachade?

Om en liten stund ska jag åka iväg till ytterligare en session med coaching och det är en kvinna som heter Therese Kodjo med sitt företag som heter Kodjo Coaching som erbjuder coaching för oss i Jönköping och Linköping men även ni i omgivande städer som tycker att ni skulle kunna ha nytta av att bli coachade borde ta er tiden att åka till Kodjo Coaching som finns i Jönköping. 

 

Det är till och med så bra så att ni som befinner er långt bort ändå kan bli coachade för det finns möjlighet att deltaga via Skype. Jag bestämde mig för att börja med denna coaching i Jönköping för några månader sedan därför att jag stod i ett vägval i livet. Nya möjligheter öppnade sig för mig på jobbfronten men var jag redo att ta steget och bryta upp från min invanda miljö och flytta 60 mil bort, eller var det kanske bättre att vara kvar i det som var invant och tryggt? Med hjälp av Therese Kodjo fick jag hjälp att identifiera ett högre syfte och mina styrkor och drivkrafter tydliggjordes och även sådant som fick mig att inte riktigt våga ta steget. Jag fick bra hjälp med att fokusera framåt och mitt självförtroende lyftes till en helt annan högre nivå än vad jag någonsin trott var möjligt, och detta vill jag ge Therese Kodjo på Kodjo Coaching ett riktigt stort tack för. Någonting så här bra som denna coaching i Jönköping är känns det viktigt att få dela med mig av här på bloggen. Ibland kan man behöva hjälp av någon utomstående för att identifiera ett högre syfte, tydliggöra sina egna styrkor och få en bättre självkännedom. Vill ni få coaching i Jönköping så hör av er till Kodjo Coaching!